Кейт Мидълтън се черви заради закачките на Уилям (Спипаха принца да й пуска ръце пред камерите)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън се черви като ученичка заради Уилям

Кейт Мидълтън и принц Уилям са влюбени като в първия ден от сватбата си. И едва ли има нещо, което би зарадвало повече британците, от увереността, че бъдещите им крал и кралица толкова се обичат. И че никога не биха се разделили.

Въпреки че двойката винаги е показвала дистанцираност,  няма никакви съмнения, че отношенията им са перфектни. И принцът със сигурност не е отегчен от жена си. И опроверга този слух, който се носеше, след ергенската му забежка в Швейцария преди две години.

Кейт изглежда сияеща до него, а той явно е толкова хлътнал, че не може да си държи ръцете далеч от нея. Дори пред камерите. Зрителите доста се забавляваха с изражението на изчервената принцеса, която доста бързаше да се дръпне от прегръдките на съпруга си, когато я закачи пред доброволци.

Двамата бяха с екип от доброволци и разговаряха след приготвянето на празнично меню за 150 души. И точно тогава, Уилям уж небрежно сложи ръка на гърба на Кейт. В жеста не би имало нищо смущаващо, ако някои не бяха забелязали, че принцът я гъделичка. А тя видимо се смути и побърза да се дръпне, с изражение, което ясно подсказваше, че моментът не е подходящ за подобни закачки. Особено пред камерите. И ако в първите години от брака си, херцогинята си позволяваше някои волности и грешки, то сега много внимава, да се покаже безупречна пред обществото.

Факт е обаче, че с принца все още са луди един по друг. А начинът по който Кейт се изчерви, накара голяма част от зрителите да се развеселят.

Кейт Мидълтън се черви като ученичка заради Уилям сн. BBC

Кейт Мидълтън се черви като ученичка заради Уилям сн. BBC

Двойкана записа едночасов филм как се подготвят за Коледа с Мария Бери от „Бейк офф“. И докато говореха, принцът не се посвети да се закачи със съпругата си. А Кейт видимо се смути, че камерите са заснели толкова личен момент помежду им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар