Кейт Мидълтън се видя в чудо с децата у дома: Пълна лудница е! (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън се видя в чудо с децата

Кейт Мидълтън даде интервю за предаването „Тази сутрин“ в което сподели интересни подробности от личния си живот. Освен че говори за нова фотографска изложба, която планира да открие съвсем скоро, херцогинята издаде тайни и за семейството.

Пред водещите Кейт призна, че освен ежедневните й задължения като член на кралското семейство и председател на различни благотворителни организации, на нея й се налага да се справя и с отговорностите за трите си деца. И тъй като малчуганите са винаги на първо място, младата майка успява да поработи пълноценно предимно вечер, когато ги е сложила да спят.

„Доста е трудно с домашното образование. Отново имахме някои проблеми, но сме добре. Наистина, справяме се, нямаме право да се оплакваме“, опита се да бъде стоик херцогинята. След което със смях сподели, че никак не й е лесно с трите деца у дома, особено що се отнася до обучението им онлайн. „Отново се изправихме пред някои предизвикателства. Джордж ревнува заради училищните задачи на Шарлот. Изглеждат му много по-интересни от неговите уроци. И предпочита да прави сандвичи с паяци, вместо да учи граматика“, със смях споделя Кейт пред водещите.

По-рано принц Уилям също съобщи, че децата на семейството са големи палавници и често поставят търпението и на двамата си родители на изпитание. Луи особено. „Той просто не може да стои мирен и за пет минути. И не знам защо, но червените копчета го привличат като магнит. Просто не може да не ги натисне. И сега отново“, допълни той по време на свое видео интервю, при което най-малкия син на семейството щъкаше около баща си, в опит да натисне червен бутон на компютъра на баща си.

Кейт Мидълтън се видя в чудо с децата сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън се видя в чудо с децата сн. Инстаграм

Кейт признава, че все пак се старае да не се оплаква, въпреки трудностите около онлайн образованието и изолацията. Семейството е в Анмър Хол, в Норфолк, където наследниците им имат възможност да лудуват по цял ден в градината. След като са пощурили родителите си у дома.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар