Кейт Мидълтън разплака принц Уилям с подарък за ЧРД (Вижте как го изненада)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън изненада принц Уилям с трогателен подарък за ЧРД

Най-хубавият подарък, който принц Уилям получи за рождения си ден, несъмнено бе от съпругата му Кейт Мидълтън. Херцогинята вече му подари цели три деца, но все още няма намерение да го изненадва с четвърто. За сметка на това му даде възможност да се наслади на уникалното щастие да си припомни най-хубавите моменти с тях.

Херцогинята намерила начин да изненада съпруга си с един наистина уникален подарък — семеен албум, в чийто дизайн участвала самата тя.

Кейт доста се потрудила, за да сюрпризира Уилям. В албума, освен снимки на семейството от най-специалните им моменти, също така са събрани и картини направени от техните деца. Там се намират и отпечатъци от ръцете и краката на малчуганите, както и други изненади, приготвени от самите тях. Няма съмнение, че този семеен албум ще накара принца наистина да се просълзи. И то всеки път, когато го разлиства.

„Кейт и децата направиха действително най-хубавия подарък за Уилям. Това е едно от най-милите неща, които е получавал през живота си. Тук се намира всеки момент, който е запечатан от цялата им изминала година. Всеки жест, всяка усмивка е увековечена“, разкрива източник от кралската фамилия, пише телеграф.рс

И допълва, че такъв подарък е нещо, което остава цял живот като спомен за близките и любими хора.

Иначе, самият принц Уилям най-често изненадва съпругата си с бижута. Кейт вече има комплект от обеци с редки топази, както и пръстен с рубин, който е идентичен с годежния й. Бижуто е изработено като реплика на бижуто на Даяна, което Катрин рядко маха от ръката си. Смята се също така, че принцът е подарил на съпругата си и диамантена огърлица, която да е в тон с любимата й тиара, подарена от кралицата.

Кейт Мидълтън с уникален подарък за ЧРД на Уилям сн. Уикимедия

Кейт Мидълтън с уникален подарък за ЧРД на Уилям сн. Уикимедия

Кейт от своя страна предпочита да му поднася не толкова материални подаръци. Но пък нейните жестове са не по-малко специални.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар