Кейт Мидълтън разкри пола на бебето (Вижте как се издаде)

Кейт Мидълтън разкри пола на бебето (Вижте как се издаде)
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън издаде пола на третото си дете, херцогинята ще има още едно момиченце

След като Кейт Мидълтън обяви официално, че е бременна с трето дете в целият свят започна да обсъжда какъв ще е пола на бебето. Сестричка или братче ще имат принц Джордж и принцеса Шарлот?

За никого не е тайна, че едно от най-любимите занимания на британците е да правят залагания при букмейкърите и да печелят пари ако познаят какво бебе ще се роди в кралската фамилия. Тази година обаче много рано се разбра, че Кейт и Уилям ще имат второ момиченце. Факт, който ще попречи да се натрупат печалби от предварителните залози.

Според хора близки до кралското семейство херцогинята на Кеймбридж споделила със своя съпруг радостната вест, че ще имат втора принцеса на 7 септември. Това е деня, в който принц Джордж тръгна за първи път на училище.

Катрин не можа да придружи сина си в първия му учебен ден заради сутрешното си прилошаване вследствие на бременността, но за да зарадва с новината Уилям тя му написала на ръка бележка в негово отсъствие. Единствената дума била „Алис”, предават от електронното издание elle.ru.

Това име бе коментирано като най-подходящо ако съпрузите имат втора дъщеричка. Така се казва една от дъщерите на кралица Виктория и майката на Единбургския херцог. За момче Катрин и Уилям бяха приготвили по-голям списък с имена. Но уви според последната информация няма да могат да кръстят третото си дете Джеймс, Артър, Филип или Алберт, които бяха първите четири номинирани за бебе от мъжки пол.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар