Кейт Мидълтън от пълничка девойка до блестяща принцеса (Непоказвани снимки)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън не винаги е била блестяща принцеса, вижте как се промени през годините

Непоказвани снимки на Кейт Мидълтън ни връщат в годините когато херцогинята е пухкава девойка. Преди да се омъжи за Уелския принц тя е била пълничка тийнейджърка и далеч от представите за модна икона. В която се превърна години по-късно.Кейт Мидълтън 5

Катрин по време на своята младост е една жизнерадостна и весела госпожица, която не знае все още каква отговорност ще се стовари на крехките й плещи. Влизайки в ролята на принцеса ще е необходимо да положи много старания. За да се превърне в любимата принцеса на британците.

От архивните фотоси виждаме, че тя е доста по-пълна от днес, предават от електронното издание ezine.bg. Личат и отчайващите й умения да съчетава умело тоалетите си. Херцогинята по онова време е изживяла един доста цветен тийнейджърски период. Който отдавна е отшумял и са забравени всичките й модни прегрешения от младежките години.

Британската принцеса днес е една изискана и стилна жена. Майка на две прекрасни деца, наследници на британската корона. Майчинството с нищо не й попречи да си върне перфектния вид от преди забременяването.

Кейт днес е призната за една от най-стилните жени в Кралството, а защо не и в света. Стилът й е достоен за подражание . Всяка нейна поява сред обикновените хора, на светско събитие  или  на червения килим е повод за коментари. Които като цяло са положителни както от страна на феновете. Така и от страна на световните модни експерти.

Вижте непоказваните снимки на Кейт Мидълтън в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар