Кейт Мидълтън предизвика кралски скандал (Eлизабет бясна, забрани й да носи панталони)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън предизвика скандал с тези пози

Кралица Елизабет е на път да забрани на Кейт Мидълтън да носи панталони. А една от причините е фактът, че кралската особа се държи изключително провокативно.

По време на среща с кадети във военновъздушно училище Катрин се появи във вид, който не подхождаше на кралския й имидж. И докато подскачаше по тревата с панталона си, тя на няколко пъти позволи да щракнат стройните й задни части.

Реакциите в Британия бяха моментални. Феновете направо полудяха по позите на принцесата. Други пък си припомниха и предишни палави изяви на Кейт. Някои от които наистина повече от пикантни.

Принцесата бе избрала за срещата с кадетите тесни панталони и палто от бордо. Привидно модната й комбинация бе безупречна, ако не беше фактът, че нейно височество явно не се чувстваше много удобно с тях.

Тя на няколко пъти ги повдига, след като й се наложи да скача и тича с кадетите. А присъстващите фотографи не пропуснаха да запечатат задните й части.

Съвсем нормалните човешки нужди обаче не се смятат за приемливи от страна на принцесите. И Катрин го усети с пълна сила. Кралската особа понесе доста критики от страна на кралицата.

Елизабет направо побесняла, когато видяла снимките и забранила на принцесата да се показва повторно в този вид. На стилистите й пък било наредено да ограничат носенето на панталони на обществени места, само докато е крайно наложително.

Както е известно, самата кралица Елизабет съблюдава изключително строг етикет. И не приема останалите от семейството да правят подобни гафове.

Кейт Мидълтън от друга страна често се издънваше в началото с неловки ситуации. Така например, докато бе в Австралия, служители на военновъздушна база, имаха удоволствието да видят, че принцесата е без бельо.

Кейт Мидълтън пак вбеси кралицата

Кейт Мидълтън пак вбеси кралицата

По време на ваканция с Уилям преди години във Франция, двамата бяха хванати в още по-пикантни ситуации. Нищо чудно, че кралицата побесня за този уж дребен гаф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар