Кейт Мидълтън почете паметта на Филип с бижутата си (Херцогинята с колие и обици от сватбата му с Елизабет – Снимки)

Кейт Мидълтън почете паметта на Филип с бижутата си (Херцогинята с колие и обици от сватбата му с Елизабет – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Кейт Мидълтън намери достоен за възхищение начин да почете паметта на принц Филип

Кейт Мидълтън показа класа и стил дори в скръбта. Тя не се поколеба и съумя да изрази почитта си към принц Филип чрез бижутата си. Не само покойникът обаче бе почетен по този деликатен начин. На практика украшенията, които носеше херцогинята вчера, бяха пряк намек за подкрепа и към кралицата. Именно бижутата насочиха вниманието на медиите към деликатната натура на Кейт. Огърлицата от японски перли стоеше грациозно на шията ѝ и носеше своята история.

Кейт Мидълтън отново показа класа и стил

Кейт Мидълтън отново показа класа и стил
Снимка: инстаграм

Именно нея Мидълтън разходи на 70-годишнината от сватбата на Елизабет II с принц Филип през 2017 г. Не само огърлицата обаче направи впечатление на зорките наблюдатели. В комплект с перлените обици с диаманти комбинацията бе завършена. Именно обиците са подарени на кралицата за сватбата ѝ с нейния любим още през далечната 1947 г. Украшенията имаха честта да бъдат показвани от Кейт на редица събития с кралско позволение. Самата огърлица пък бе носена и от принцеса Даяна, пише още ladyzone.bg.

Дори в скръбта тя намери начин да изрази почитта си към семейството

Дори в скръбта тя намери начин да изрази почитта си към семейството
Снимка: инстаграм

Така бижутата със сигурност имат доста сантиментална стойност за семейството. Любовта на Елизабет и Филип на практика сякаш е увековечена в тях. Съпругата на принц Уилям пък за пореден път доказа деликатността на характера си, като намери елегантен начин да изрази скръбта си. Уважението, което изрази тя, безспорно е достойно за възхищение. Бижутата носят отпечатъка не само на личността на кралицата, но и са символ на брака ѝ с любовта на живота ѝ.

Херцогинята бе грациозна и красива Снимка: инстаграм

За съжаление, ударът по семейството е голям. Макар Филип да бе на преклонна възраст, все пак кончината му изглежда невероятна. Здравословните му проблеми, разбира се, се изостриха в последните месеци. Вероятно голяма част от хората се надяваха краят му да бъде максимално отложен във времето. Самата Елизабет пък остана завинаги без своя партньор в добро и в зло. Поклон!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар