Кейт Мидълтън показа порасналия принц Луи (Вижте какъв сладур е – Снимки)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън с принц Луи на Свети Валентин, херцогинята разхожда бебето в парка

За Кейт Мидълтън тази седмица бе доста натоварена. Херцогинята присъства на конференция по психично здраве. А след това на гала вечеря в музей. И след като приключи със служебните си задължения Кейт си взе кратка почивка. Която прекара със семейството си.

Снимка: Инстаграм

Преди ден съпругата на принц Уилям бе забелязана на разходка с най-малкия си син Луи в парка Кенсингтън. Който се намира в близост до кралската резиденция. Това се вижда от снимките, които се разпространяват в социалната мрежа. Но този път не са папарашки, а на обикновени посетители на парка. Които случайно са се натъкнали на херцогияната.

Снимка: Инстаграм

За разходката с деветмесечния принц Уилям, който бе в бебешка количка Катрин бе избрала спортни дрехи. Състоящи се от олекотена грейка, черни панталони и удобни кецове New Balance. В такъв вид много рядко можем да видим майката на трите кралски деца. Защото сме свикнали с нейната лъскава и официална визия.

Снимка; Инстаграм

А принц Луи бе настанен удобно в количката като бе облечен с шапка и гащеризон, предават от spletnik.ru.

По време на разходката младата майка спря за малко количката със сина си до близкото езеро. Където показа на бебето плуващите там лебеди и патици. Интересен бе факта, че посетителите на парка, които станаха свидетели на случката не притесниха Кейт да й поискат да си направят селфи с нея или пък да им даде автограф. Оставиха на спокойствие майка и син да прекарат заедно и необезпокоявани времето си.

Снимка: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар