Кейт Мидълтън отново бременна, Англия чака принцеса номер три

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън отново е бременна, Англия посреща принцеса номер три

Кейт Мидълтън отново е бременна. Този слух от няколко дни обикаля социалните мрежи. Мълвата гласи, че херцогиня Катрин е имала много сериозни основания да се оттегли от обществения живот, а именно–бебе номер три.

Кралската особа имаше две изключително тежки бременности в първите дни, а от няколко седмици неразположението й се появило отново. Бързо станало ясно, че младата майка, която роди преди четири месеца, отново е бременна.

Кейт Мидълтън чака бебе номер три

Кейт Мидълтън чака бебе номер три?

Кралската двойка е на път да се сдобие с трети наследник

Кралската двойка е на път да се сдобие с трети наследник

Слухът обиколи таблоидите отвъд океана, за които Кейт е любимка. Навикът на принцесата да се крие след всяка бременност даде сериозни основания за коментари, защо четири месеца след раждането на дъщеря си, тя не се показва вън от дома си.

Катрин пропуска всички събития, включително и няколко официални тържества, които изискваха присъствието на всички членове на кралската фамилия. Тя бе видяна на поло мач, преди два месеца със сина си принц Джордж, а след това изчезна от погледите на всички.

Мнозина обясняваха отсъствието на принцесата с факта, че като всяка млада майка и тя не смее да остави своите деца сами. Факт е обаче, че дни след раждането на Джордж, Катрин се появяваше по светски събития поверявайки бебето на бавачките. По същия начин процедираше и с Чарли в първите седмици след раждането й.

От няколко седмици обаче се говори, че Кейт Мидълтън е бременна отново. И ужасните й неразположения са причината да избягва светския живот.

Катрин дори е поискала разрешение от кралицата, за да не присъства на официалните чествания по повод празника на нейно величество–най-дълго управлявалия монарх на Англия. И го е получила. Цялата общественост е убедена, че Елизабет не би позволила на Кейт Мидълтън подобно своеволие, освен, ако няма много основателна причина. А каква по-добра от трето бебе?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар