Цената на тази рокля се вдигна драстично, след като Кейт Мидълтън…

Гласувайте за статията

Яката й придава допълнителен чар

Цената на рокля скочи драстично, след като тя бе облечена неколкократно от херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън.

За никого не е тайна, че изборът й на дрехи винаги е вълнувал всички.

Кейт Мидълтън

Яката й придава допълнителен чар

Досега Кейт Мидълтън се появяваше както в скъпи, така и с достъпни рокли. Поради тази причина дамите я обичат особено много. В нередки случаи се случва някои модели да се разпродадат за броени часове, след като херцогинята ги облече.

Сега тя се появи в Лондонския университет с рокля, която често носеше миналата година. Този факт накара мнозина да кажат, че отново е заслужила прякора „пестеливата херцогиня“.

Става въпрос за модел от „Zara“, който струва едва 17 паунда. Към днешна дата обаче въпросният модел може да бъде закупен само онлайн и то на много по-висока цена. Разбира се причина за това е, че Кейт Мидълтън се появява неколкократно с въпросната рокля.

Сивата карирана рокля е идеална за този преходен период. Това, което й придава особен чар, е яката, която се връзва, както и плисираното дъно. На фона на този модел, перфектната й фигура изпъква още по-добре, пише blitz.bg.

Кейт Мидълтън

Междувременно става ясно, че Елизабет Втора приема с радост новината, че именно Кейт ще седне един ден на трона й.
„С течение на времето Кейт доказа на Елизабет, че може да ѝ се има доверие и двете развиха страхотни отношения“, разкрива източник от двореца пред „Us Weekly“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар