Кейт Мидълтън облече старо палто, което Уилям не харесва (Херцогът го нарече твърде ярко – Снимки)

Гласувайте за статията

Херцогинята освен, че обича да носи старите си дрехи, не се съобразява и с мнението на съпруга си

Напоследък Кейт Мидълтън все по-приятно изненадва феновете с безупречен и стилен външен вид.

Може би херцогинята е сменила стилиста си, а може би току -що е влязла в нов етап от живота си. Но ако по -рано повечето й тоалети биха могли да се нарекат откровено скучни, сега Кейт се показва в цялото си великолепие и не избягва яркостта. И всичко това е в рамките на кралския дрескод. Така че освен бизнес жените, така и онези момичета, които работят в офиса, могат да бъдат вдъхновени от нейните модерни образи.

Херцогинята и Уилям на посещене в Кралската ботническа градина

Принц Уилям, придружавайки съпругата си, постоянно я гледа с възхищение . Но, както се оказа, Мидълтън не винаги се облича според вкуса на херцога.

Онзи ден Кейт излезе в ярко зелено палто Erdem, доста тясно и прилепнало по тялото.

Модните критици веднага се сетиха, че това далеч не е нещо ново в гардероба на Кейт. Тя носеше това палто през 2014 г. на пътуване до Нова Зеландия. И тогава, на една от срещите с обществеността, тя призна, че Уилям всъщност не го харесва. Това се случи, след като един от феновете направи комплимент на херцогинята на Кеймбридж, като каза , че такъв цвят и стил й подхождат. „Благодаря! Но на Уилям това палто изглеждаше прекалено ярко и смело “- засмя се Кейт.

Кейт със с едно и също палто през 2014 и 2021 г
Снимки: Легион медия

Съдейки по факта, че дори 7 години по-късно Мидълтън все още носи тази дреха, тя е успяла да убеди съпруга си. Или пък е решила, че нейният стил си е нейна собствена работа. Е, одобряваме и двете, а  освен това това палтото много й отива, предават от wday.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар