Елизабет най-после призна Кейт Мидълтън за бъдеща кралица (Вижте как)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън получи ново отличие от кралицата, Елизабет я призна за равна

8 години бяха нужни на Кейт Мидълтън, за да спечели одобрението на кралица Елизабет. Откакто британския монарх се появи на сватбата на принца с жълт тоалет, мнозина се чудеха одобрява ли наистина новата принцеса, или просто я търпи. 8 години по-късно, три деца и безброй кралски изпитания най-после спечелиха на Кейт одобрението на монарха. И тя бе призната за достойна да бъде новата кралица на страната.

По случай годишнината от брака си, Кейт получи от Елизабет отличието големия кръст на кралица Виктория. Това е най-високото признание за жена в империята и орденът се прави лично от кралицата. Той е равен на рицарско звание за мъжете, а на Кейт е връчен за заслуги към кралското семейство, пише „Дейли мейл“.

Източници от двореца твърдят още, че призът има и друг смисъл. С него кралицата най-после признава снаха си за равна. Между двете никога не е имало дрязги, но мнозина си спомнят, че именно Елизабет съветва внука си да се раздели с приятелката си и да си „поживее“ повечко преди да се задоми. Двамата изкарват разделени повече от година, през което време Кейт повечето време страда, докато Уилям прекарва времето си с други момичета. В крайна сметка двамата се събират, а неодобрението на кралицата проличава, когато се появява с жълт тоалет на сватбата им.

С годините Елизабет приема Кейт за достойна, а и херцогинята наистина се старае да спечели одобрението й. 8 години след сватбата с принц Уилям и три деца, тя най-накрая постига целта си. Придворни от двореца твърдят, че Кейт категорично затвърдила позициите си като бъдеща кралица, след бягството на Уилям в Швейцария.

Кралицата призна Кейт Мидълтън за равна сн PA/Twitter Kensington royal

Кралицата призна Кейт Мидълтън за равна сн PA/Twitter Kensington Royal

„Тя не каза и дума. Не позволи по никакъв начин проблемите им да излязат наяве. Дори разправиите с Меган бяха запазени в тайна. А това не е нещо, което кралицата би подминала. И тя показа на Катрин, че вече я смята за равна и достойна бъдеща кралица“, разкриват те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар