Кейт Мидълтън и принц Чарлз се помириха заради Луи (Нови снимки на малкия принц)

Кейт Мидълтън и принц Чарлз се помириха заради Луи (Нови снимки на малкия принц)
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън и принц Чарлз се помириха

Чудо! Кейт Мидълтън и принц Чарлз се помириха. След трудните първи години на съжителство, двамата най-накрая се помириха заради наследниците си. Принцът неведнъж се е оплаквал, че родителите на Кейт прекарват повече време с неговите внуци, но това явно се е променило. За първи път след повече от 5 години двамата позираха заедно за обща снимка. И този път фотосът не беше част от официална фотосесия, а семейно фото, което разтопи целия свят.

На снимката Кейт държи най-малкия си син – принц Луи, а свекърът й си играе с него. По скованите усмивки на възрастните ясно се вижда, че все още са в трудни отношения. Но явно този път нещата помежду им са по-спокойни.

Отношенията между Кейт и свекърът й са напрегнати от години. Още по времето, когато с Уилям просто излизаха, нейните разногласия с принца относно лова бяха обществено достояние. По-късно се чуха слухове, че Камила не одобрява семейството на Катрин, наричайки ги социални авантюристи. Това доведе до разделение в семейството и през празниците кралската двойка често отказваше да присъства на официалните кралски обеди, за да бъдат с нейните роднини.

Най-трудни бяха отношенията между Чарлз и Кейт, когато тя подкрепи Уилям и Хари да говорят за смъртта на Даяна. Принцът е доста чувствителен по повод първата си съпруга и не приема добре коментарите за нея. Затова и двамата не си говореха с месеци, след като филмът за Даяна стана факт миналата година.

Кейт Мидълтън и принц Чарлз се помириха заради Луи

Кейт Мидълтън и принц Чарлз се помириха заради Луи сн. Инстаграм

С раждането на третото дете на Кейт и Уилям обаче, свекър и снаха явно са се помирили. Това пролича и на сватбата на Меган и Хари, а и след това. Няма съмнение, че третото бебе във фамилията и новата снаха са оказали благотворно влияние върху семейството. И двамата дори позират заедно. За първи път в неформална среда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар