Кейт Мидълтън и принц Уилям в жесток скандал (Вижте причината)

Кейт Мидълтън и принц Уилям в жесток скандал (Вижте причината)
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън не ще и да чуе за трето дете

Кейт Мидълтън и принц Уилям се изпокараха заради децата си

Кейт Мидълтън и съпругът й принц Уилям се изпокараха. Кралската двойка е изправена пред сериозен семеен проблем, причинен от разногласията им по въпроса с децата. Не е тайна, че Уилям иска голямо семейство и няма търпение жена му да го дари и с трети наследник. Херцогинята на Кеймбридж обаче е на друго мнение.

Кейт Мидълтън не иска и да чуе за трето дете

Кейт Мидълтън не иска и да чуе за трето дете

Кейт няма никакво желание да забременява поне още една-две години, за да успее да се възстанови след ражданията на двете деца на двойката – първородния принц Джордж и принцеса Шарлот. Натрупаната в нея умора от двете почти последователни бременности и изтощителните грижи покрай двете деца буквално изпивали силите на Катрин. Което е и причината за рязкото й отслабване.

Освен това херцогинята се притеснявала и как трета бременност ще повлияе на фигурата й, за която тя полага неимоверни грижи. Катрин се притеснява, че ако отново подложи тялото си на подобно изпитание, няма да успее да се възстанови, научиха от Блясък.

Както знаете, съпругата на принц Уилям забременя с Шарлот само седем месеца след като роди сина им Джордж. И въпреки огромната й радост, хубавицата е категорична, че не иска и да чува за трето дете.

За разлика от половинката си, който нямал търпение да стане татко отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар