Кейт Мидълтън и Меган Маркър в семейни войни (Карол Мидълтън проговори след 15 години мълчание)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл в пореден рунд от семейните си двубои

Нещо става в кралския двор и Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са в основата му. Решението на херцогинята на Съсекс да се премести от двореца Кенсингтън е обект на много спекулации. Но фактът, че на сцената се появи и майката на Кейт — Карол Мидълтън, предизвика още повече въпроси. Повече от 15 години тя избягваше да дава интервюта, а сега само за седмица даде поне две.

Семейството на Кейт се изправи по-сплотено от всякога и даде ясно да се разбере, че съпругата на принц Хари не е пречка за тях. Близките й заявиха, че нямат търпение цялото семейство да се събере заедно на Коледа, а Карол дори вече планира парти изненада за децата. И въпреки изявленията на двореца, че херцозите Кеймбридж и Съсекс ще бъдат в Сандрингам за празниците, няма съмнение, че Кейт и Уилям все пак ще намерят начин да празнуват с близките на херцогинята. За това намекна и самата Карол в двете си интервюта. Като не пропусна да сподели и колко е щастлива, че семейството ще се събере за празниците при нея.

Своеобразната демонстрация на сила бе доста неочаквана. Карол не е говорила близо 15 години с пресата, а сега сподели с възторг дори подробности от тържествата у дома. Източници от двореца са категорични, че тя не би казала и дума без одобрение на кралското семейство. Но не крият и тревогата си от тази необичайна разговорливост от бабата на бъдещия крал.

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл намесиха и семействата си в скандала сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл намесиха и семействата си в скандала сн. Инстаграм

„Кейт и Меган се опитват да скрият различията помежду си, но явно са намесили и семействата си. Дория вече се превърна в любимка на принц Чарлз, който се сближава с нея постоянно. Вниманието на всички е фокусирано изцяло върху Меган и Хари. Нищо чудно Кейт и Уилям да се притесняват за своята популярност. И нищо чудно, че семейството на Катрин започна да излиза на светло. Ясно е, че се опитват да възстановят влиянието си, а Меган е голяма заплаха“, коментират още придворни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар