Кейт Мидълтън и Камила се скарали преди сватбата (Снахата и свекървата крият стара вражда – Подробности)

Гласувайте за статията

Лъсна ябълката на раздора между свекърва и снаха, стана ясно защо поддържат хладни отношения

В отношенията на Кейт Мидълтън и Камила има известно напрежение, което се забелязва отдавна. Чак сега обаче се разбра истинската причина за разрива между свекърва и снаха.

Педи 10 години когато Кейт се сгоди за Уилям с Камила се скараха преди сватбата. Ябълката на раздора стана сватбената премяна на булката. Свекървата се опитала да убеди бъдещата си снаха по време на венчавката да носи диадема на главата си. Кейт обаче настояла да бъде с венец от живи цветя в косите.

Експертката Катрин Остлър разкри пред Express, че Чарлз и съпругата му не искат да ги мислят за екстравагантни и различни от обществото, но има определени нива на формалности, под които кралската сватба не бива да пада.

Камила надделя и снаха й носи кралската диадема вместо цветя в косите

Оказва се, че спора за въпросната диадема е ключов в противопоставянето между  двете кралски особи. Кейт, разбира се се отказа от цветята в косата си, но затаи обида към свекърва си в продължение на много години.

Въпреки това все пак херцозите на Кеймбридж прекъснаха една вековна традиция по време на сватбената си церемония, като избраха Уестминстърското абатство за венчавката си, а не катедралата „Сейн Пол”.

Сега херцогините общуват помежду си, но само по работни въпроси. Те могат да са заедно на официални събития, но между тях няма приятелство. Много хора знаят, че Кейт е намерила общ език с Елизабет. Въпреки че кралицата също се изказа неласкаво за сватбената рокля на Мидълтън. Според биографите може би този факт кара Камила да изпитва ревност и тя все още не е направила първата стъпка, за да се примири със снаха си, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар