Кейт Мидълтън изгони Камила от дома си (Защо херцогинята не стъпва в Кенсингтънския дворец?)

Кейт Мидълтън изгони Камила от дома си (Защо херцогинята не стъпва в Кенсингтънския дворец?)
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън не пуска Камила в Кенсингтън, ето и защо

Кейт Мидълтън не дава и дума да се издума Камила да стъпи в дома й. Херцогинята на Корнуол не стъпва в апартаментите на кралската двойка, още от 2014 година. А причина за това е ужасен пиянски скандал, който се разиграва, когато Кейт е бременна с принцеса Шарлот.

Порядъчно пийналата херцогиня вдигнала страхотен скандал и крещяла като обезумяла. Поводът не е известен, но се твърди, че е тормозела Кейт заради простолюдния й произход. Катрин обаче не издържала и този път й посочила вратата с думите „Госпожо, напуснете дома ми. Вие повече не сте част от това семейство“.

С което окончателно я изхвърлила от двореца.

Оттогава — насам общите изяви на двете са сведени до минимум, а след като Камила публикува биографията си, леденото отношение към нея и Чарлз вече е съвсем сковано. Това е и една от причините Камила да не посети Кейт в болницата, при раждането на Шарлот, нито пък да присъства на рождените дни на децата.

По ирония на съдбата, именно Камила предупреждава Катрин, че Уилям е непостоянен като баща си. Херцогинята се оказва права, тъй като по-рано през годината принцът безцеремонно заряза съпругата и двете си деца, за да се забавлява със свой приятел по ергенски в Швейцария. Флиртът му с две блондинки, му спечели критиките на цялото кралство. И единствено фактът, че след това той и брат му проговориха за смъртта на принцеса Даяна, върна благоразположението на обществото към тях двамата.

Кейт Мидълтън забрани на Камила да стъпва в Кенсингтън

Кейт Мидълтън забрани на Камила да стъпва в Кенсингтън

Що се отнася до Кейт и Камила, за последно двете бяха видени да си „съскат приятелски“ на надбягванията в Аскот през юни. Оттогава принцесата избягва да се появява в компанията на свекърва си. А последната не стъпва в домовете на двойката в Лондон или Норфолк. Дори и по официални поводи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар