Кейт Мидълтън избра тоалет с ярък цвят (Херцогинята блести в огнено червено – Снимки)

Гласувайте за статията

Оказа се, че този смел цвят много подхожда на херцогинята

Кейт Мидълтън продължава да удивлява със смел и ярък, но същевременно елегантен външен вид.

Златната рокля на Мидълтън на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд със сигурност ще влезе в топ звездни тоалети от червения килим през 2021 година. Същата съдба ще имат и нейните блестящи обувки като на Пепеляшка на скорошна еко церемония, организирана от херцога на Кеймбридж.

Сега Катрин се появи на публично място в яркочервен total-look и веднага си спечели прякора „Огнената Кейт“. След като я видяха много момичета ще искат да пробват такъв тоалет и на себе си. Оказва се, че дори този ярък и на пръв поглед „опасен“ червен нюанс може да изглежда елегантен и да се впише дори в официален модерен образ.

Херцогинята на Кеймбридж не случайно си спечели прозвището „Огнената Кейт“
Снимки: Инстаграм

За събитието Кейт заложи на дълга плисирана пола на Кристофър Кейн, блуза с висока яка по тялото на Ralph Lauren в точно същия нюанс и допълни визията си с малка чантичка и елегантни токчета с цвят на мляко и кафе-също от Ralph Lauren.

Впрочем, червеното може да се класифицира като основен цвят – той остава на върха по всяко време и през всеки сезон. Следователно, ако се научите да носите неща от този нюанс, това ще ви помогне даа изглеждате добре по всяко време и във всякакви ситуации, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар