Кейт Мидълтън засенчи Меган като майка (Вижте как се грижи за децата си – Снимки)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън сложи в джоб Меган, херцогинята е по-добрата майка, знае как да глези децата си

Кейт Мидълтън успя да събере погледите като майка за пример. След като двете херцогини бяха с децата си на мач по поло феновете на Меган Маркъл бяха разочаровани от първата й поява с бебето. Дори я упрекнаха, че не знае как да го държи и облича.

За сметка на херцогинята на Съсекс Кейт успя да си спечели възхищението на почитателите си като по-достойна майка. Естествено херцогинята на Кеймбридж е по-опитна защото има вече три деца. Но сякаш майчинството й лепне.

В мрежата се появиха снимки, които са много забавни и сладки. Докато сина на Меган спеше в ръцете й малкия принц Луи не спря да лудува. Едногодишният син на Кейт и Уилям се чудеше каква лудория да измисли.

Снимка: ru.hellomagazine.com

Херцогинята на Кеймбридж бе в непрекъснато движение подир него. Тя тичаше след хлапето което бе много палаво  проявяваше интерес към всичко. Към слънчевите очила, дори и към врата на автомобила. А Кейт следеше всяка негова стъпка и гледаше да не се нарани с врата на семейната кола.

Снимка: ru.hellomagazine.com

В същото това време на принц Джордж и сестра му Шарлот им бе дадена по-голяма свобода. По-големите деца се забавляваха с топка и не обръщаха внимание какво се случва на мача. В който участваше баща им.

Снимка: ru.hellomagazine.com

В един момент Кейт взе всичките си три деца и им устрои малък пикник. Хлапетата бяха огладнели от игрите. Херцогинята като една съвсем обикновена майка извади от автомобила кутии с храна. Които бяха пълни със сандвичи и плодове.

Снимка: ru.hellomagazine.com

Принц Джордж и принцеса Шарлот се настаниха в багажника и там сладко си похапнаха. А Кейт бе седнала с Луи в ръцете направо на тревата и го нахрани, предават от ru.hellomagazine.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар