Кейт Мидълтън заплашва принц Андрю: Стой далеч от децата ми! (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън в истерия след сескскандала с принц Анрю, херцогинята не го допуска до децата си

Кейт Мидълтън изпаднала в истерия след като кралското семейство бе разтърсено от секс скандал в края на миналата година, в който бе забъркан принц Андрю. Херцогът на Йорк бе свързан с Джефри Епщайн, американският финансист, осъден за сексуално посегателство.

Някои от членовете на кралската фамилия обърнаха гръб на сина на кралица Елизабет и принц Филип. А според изданието National Enquirer една от тях е и Кейт. Като грижовна майка тя се уплаши за децата си когато разбра, че приятелят на Анрю е блудствал с непълнолетни. Херцогинята като родител на три малки деца била много разстроена, че чичо им е замесен в педофилски скандал.

Кейт Мидълтън пази като очите си трите си деца
Снимка: Инстаграм

Според медиите, в момента когато Катрин узнала за връзката на Андрю с аферата, която се вихри зад Океана, тя започнала да крещи: „Стой далеч от децата ми!” и издала забрана да не се приближава до петгодишната Шарлот, шестгодишния Джордж и двегодишния им брат Луи, предават от електронното издание popara.mk.

Въпреки, че на херцогът на Йорк  официално не му бяха повдигнати обвинения , 60-годишният син на Елизабет II e бил виждан в близост до наследниците на Кейт и Уилям само няколко пъти и то в присъствието на техните родители, които не са ги изпуснали от очи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар