Кейт Мидълтън заголи крака и скандализира кралицата (Вижте модния й гаф)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън показа, че още си я бива, заголи перфектни крака и забърка скандал с модния си гаф

Кейт Мидълтън, която е майка на три деца напомни за себе си с дръзко поведение. И ако целия свят през последните дни говореше за Меган Маркъл и бебето Арчи херцогинята на Кеймбридж с риск да ядоса кралицата демонстрира ослепителната си визия.

Снимка: Инстаграм

За последния си ангажимент Кейт се появи със сина рокля на бели точки от модната марка Alessandra Rich. Тоалета й вече го бяхме виждали. Носеше го на рождения ден на свекъра си Чарлз. Но с друго прикова погледите.

Снимка: Инстаграм

Роклята определено изглежда доста консервативна с бялата якичка, маншетите и копчетата от горе до долу ако не бе прекалено отворена с голяма цепка. На херцогинята й отива този аутфит, но вятъра разтвори роклята така, че се показаха прекалено стройните крака на младата майка. Която изобщо не се притесни, че хората я видяха доста разголена.

Снимка: Инстаграм

По усмивката на лицето й личеше, че й е приятно да демонстрира фигурата си. Която е наистина елегантна й фина и раждането на кралските наследници изобщо не й се е отразило, предават от lifestyle.bg.

Естествено, че да изглежда така една майка, която е родила три деца няма нищо срамно. Но не така обаче стоят нещата с кралския протокол. За бъдеща съпруга на британския крал, каквато Кейт ще стане не е допустимо да си разголва фугурата.

Не случайно Елизабет често я е мъмрила да внимава с дължината на тоалетите си. Но Кейт избра макар и случайно да демонстрира формите си. Дори с риск да бъде критикувана заради модния си гаф.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар