Кейт Мидълтън забрани телефони и таблети на децата си (Ето как ги възпитава)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън забрани телефони и таблети на децата

Без телефони и таблети за децата на Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж заяви, че няма да позволи на децата си да се пристрастят към електронните устройства. А вместо това се старае да ги възпита в любов към природата и приключенията.

Наскоро в свое интервю Кейт разкри, как се справят наследниците й в кризата. Цялото семейство се премести в Анмър хол по време на карантината, а децата по цял ден са навън. Принц Джордж и принцеса Шарлот практически прекарват цялото си време в градината, освен часовете, когато им се налага да учат дистанционно. Но нито Кейт, нито Уилям разрешават на децата да имат собствени телефони и таблети, нито смятат да им купуват такива, докато не станат достатъчно възрастни.

„Тя смята, че електронните устройства са играчки за възрастни. И не позволява на децата да стоят пред екраните. Те са винаги навън, забавляват се и играят. По цял ден тичат, забавляват се с домашните животни и са много щастливи в имението“, коментират приятели на двойката.

Кейт е организирала наистина много възможности за игра на децата. Къща на дървото, малко езерце, катерушки и други градински играчки, заемат част от двора на имението. Отделно от това децата имат собствен кът в кухненската градина, където да отглеждат собствени растения. И наистина много се забавляват там.

„Целта й беше да им вдъхне любов към приключенията и да ги накара сами да опознаят света, а не през екрана“, коментират приближени до Кейт. Тя и Уилям са ограничили помощния си персонал до минимум, само за да бъдат сигурни, че децата ще са защитени.

Кейт Мидълтън забрани таблети и телефони на децата си сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън забрани таблети и телефони на децата си сн. Инстаграм

Кейт не крие, че това е любимият й дом. И предпочита Норфолк пред Лондон. За цялото семейство шансът да останат там е истинска благословия. Имението претърпя мащабен ремонт преди няколко години, но днес предлага всички удобства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар