Кейт Мидълтън в болница, чакат кралското бебе днес

Кейт Мидълтън в болница, чакат кралското бебе днес
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън влезе в болницата в Лондон, в очакване на кралското бебе. Принцесата най-после е клиниката, след като рано тази сутрин е получила родилни болки.

Вместо със съобщение до медиите, от Кенсингтън обявиха новината в Туитър. „Херцогинята на Кеймбридж бе откарана тази сутрин в болница с родилни болки“, се казва в съобщението.

Кейт започнала да ражда рано сутринта, затова и очакват бебето да се роди доста скоро. Медиите вече са на пост пред болницата в Лондон, където всеки момент трябва да проплаче кралското бебе.

Що се отнася до Катрин, тя до последните дни бе направо неуморна. Съпругата на Уилям не се спираше и правеше всичко възможно, за да не се превзема покрай предстоящото раждане. Дори ходеше на плуване със сина си.

Раждането на Кейт Мидълтън се превърна в тема номер едно в британските медии последните дни, тъй като тя просрочи термина с повече от седмица. Това предизвика притеснения и тревоги, да не би кралския наследник да има някакъв проблем. Според други, принцесата умишлено бе заблудила всички, за да не привлича излишно внимание към себе и. Кейт Мидълтън в болница, чакат днес кралското бебе

Кейт Мидълтън в болница, чакат днес кралското бебе

Кейт Мидълтън в болница, чакат днес кралското бебе

Говореше се дори, че смята да ражда на село. Болниците в Норфолк бяха вдигнати на крак в очакване тя да постъпи в някоя от тях.

В крайна сметка Кейт бе настанена в частното крило на болница „Сейнт Мери“ в Падингтън, Лондон и се очаква да стане майка съвсем скоро. Залозите за пола на бебето също не спират, тъй като се очаква то да бъде момиче.

Независимо дали е момче или момиче, новият принц или принцеса, ще бъде четвърти в линията по наследяване на трона, при подреждането в момента. При което принц Хари се класира едва на пета позиция, а чичо му принц Андрю на шеста.

За втория син на кралицата доста се говори и то не особено ласкаво, след скандала, в който се забърка заради американска стюардеса. Покрай драмата с нея, благоволението към Андрю намаля значително, като дори дъщерите му бяха изключени от свитата на Кейт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар