Кейт Мидълтън втрещи с бръчки и отпусната кожа (Вижте как се състари – Снимки)

Кейт Мидълтън втрещи с бръчки и отпусната кожа (Вижте как се състари – Снимки)
3 (60%) 2 votes

Херцогинята се състари преждевременно, показа се с бръчки и изглежда по възрастна за 38-те си години

Кейт Мидълтън, която бе в изолация дълго време излезе з първи път след облекчение на мерките. Херцогинята присъства на шоу в Шефийлд, облечена с елегантна бяла рокля и защитна маска с цветен принт.

За съжаление всички видяха как се е променила външността на Кейт и то не към по-добро. Бръчките по челото на Кейт, които и преди бяха забележими, заради емоционалното изражение на лицето сега бяха станали много по-дълбоки. Като добавим и образувалия се тъй наречен „пачи крак” около очите се вижда, че кожата на херцогинята на Кеймбридж е загубила младежкия си тонус и я прави да изглежда по-стара за нейните 38 години.

Кейт Мидълтън загуби свежестта си след нервен срив
Снимки: Легион медия

По всички стандарти Катрин е в разцвета на младостта си, но ако сме честни трябва да кажем, че някои дори 50-годишни холивудски знаменитости изглеждат по-млади от нея.

Може би вината е в преживян от  Кейт нервен срив, който дворецът упорито крие. В медиите скоро се появи, че тя не е в блестящо емоционално състояние. След като Меган и Хари абдикираха и напуснаха Кралството , отговорностите на херцогинята неимоверно нараснаха.

Тя няма никакво свободно време и най-важното е, че не може да обръща повече внимание на трите си деца както преди.

От Кенсингтън опровергаха тези слухове. Но външният вид на Катрин показва, че стреса, който изживява й е докарал нови бръчки и кожни проблеми, предават от wday.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар