Кейт Мидълтън влюбена в женен? (Задава ли се кралски развод)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън хлътна по женен яхтсмен,  мъсти ли херцогинята на принц Уилям заради фриволното му поведение

В последно време Кейт Мидълтън сякаш е станала кълбо от нерви. Херцогинята е тайно влюбена в красив яхтсмен. На връх рождения ден на принц Уилям тя посетила яхтклуба и не успяла да се срещне с тайния си любим. Което много я разстроило.

Катрин се познава с красивия Бен Ейнсли от 2012 година. Пътищата им се пресичат тогава защото съпругата на принц Уилям оглавява благотворителен фонд, който се занимава с организацията на разни спортни мероприятия, предават от електронното издание elle.ru.

Според слуховете при последната си среща Кейт публично флиртувала с Бен. Което предизвикало много публикации в таблоидите на Острова. Малко преди това се случва същото. Пресата твърди, че принц Уилям открито ревнувал жена си от красивия спортист.

Въпреки откритата ревност на престолонаследника Кейт не променила отношението си към яхтсмена. Който всъщност е щастливо женен. Херцогинята на Кеймридж рядко ходи на регатата. Но била готова веднага да отскача по-често ако е сигурна, че Бен Ейнсли ще е там. С единствената цел да го види.

Последното й посещение се оказало голямо разочарование. Красивият спортист отсъствал. Свидетели разкриват как лицето на Катрин видимо се помрачило и настроението й се развалило. Което било забелязано от всичките присъстващи журналисти.

Все пак на кралската особа била осигурено да се види с яхтсмена. Само, че чрез видео връзка. Всички присъстващи усетили как Кейт направо блести когато Бен е някъде на близо.

Според очевидци Кейт открито боготвори яхтсмена и хората го виждат. А някои подозират, че се задава кралски развод!

Вижте още снимки на влюбената Кейт в нашата галерия!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар