Кейт Мидълтън вече не е модна икона (Ето кои я детронираха)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън вече не e най-стилната дама, детронираха я

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън вече не е модна икона

Свалиха Кейт Мидълтън от пиедестала на модните икони, други по-стилни дами заеха призовите места.

Кейт Мидълтън

Саманта Камерън

Първото място в класацията за тази година на Vanity Fair беше отредено на съпругата на британския премиер Дейвид Камерън. Четиридесет и четири годишната Саманта Камерън заслужи адмирациите и високата оценка заради изискания си и изчистен елегантен стил. Както и за умелия цветови подбор. Тя не за пръв път е сочена за модна икона във Великобритания.

Кейт Мидълтън

Тейлър Суифт

Голямата изненада бе тоталното детрониране на съпругата на принц Уилям, Кейт, която отпадна от първата десетка. Явно бременността , а след това грижите по двете деца са ангажирали изцяло ежедневието й и тя обръща по-малко внимание на себе си.

Второто място беше отредено на двадесет и пет годишната американска певица Тейлър Суифт. Тя подбира тоалетите си така , че да подчертаят дългите й крака, застраховани за четиридесет милиона долара.

Кейт Мидълтън

Мисти Коупланд

 

Кейт Мидълтън

Контесата на Уесекс София

Плътно след нея застава първата тъмнокожа примабалерина в САЩ Мисти Коупланд. Тридесет и две годишната шоколадова красавица впечатлява със своето изящество.

Четвъртото място бе за контесата на Уесекс София, а петата позиция съвсем заслужено зае младата съпруга на Джордж Клуни.

Кейт Мидълтън

Амал Клуни

Амал Клуни впечатлява със стил и изящество, а вече плъзнаха и слухове, че след сватбата тя с широки пръсти харчела за тоалети и разни глезотийки, а влюбеният Клуни й угаждал във всичко. Както и да е, красивата брюнетка си заслужава петото място с безупречния си стил.

На шесто място е екзотичната Риана, а седмо и осмо бе дадено на кралски особи, съответно на Шарлот Казираги, внучка на чаровната и непрежалима принцеса на Монако Грейс Кели и на кралицата на Испания Летисия. Красивата съпруга на младия испански крал Филипе винаги блести с изящен, изискан стил.

На последните две места в престижната десетка се нареждат Мелади Хобсън и Франческа Амфитеатроф.

Това са десетте стилни дами, които детронираха в тазгодишната класация на Vanity Fair Кейт Мидълтън.

Кейт Мидълтън

Риана

Кейт Мидълтън

Кралица Летисия

Кейт Мидълтън

Шарлот Казираги

Кейт Мидълтън

Мелади Хобсън

Кейт Мидълтън

Франческа Амфитеатроф

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар