Кейт Мидълтън бременна с 4-то кралско бебе?! (60 дни ни вест, ни кост от херцогинята – Подробности)

Гласувайте за статията

Херцогинята изчезна мистериозно, два месеца ни вест, ни кост от нея

Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям, не е виждана публично от 60 дни, заради което британските таблоиди спекулират, че херцогинята на Кеймбридж е бременна с 4-то кралско бебе.

Въпреки че мнозина смятаха, че отсъствието й е оправдано от стреса заради проблемите с  Хари и Меган, тръгването на децата на училище, но и от преместването в двореца Уиндзор, доста необичайно е Кейт да не присъства на публични събирания и събития, пред камерата толкова дълго …

Предвид предишните й бременности и стомашни проблеми, херцогинята може да е в ранна бременност и да има гадене, което не й позволява да напусне къщата. На някои по-стари снимки на Кейт може да се види, че тя гали корема си, което мнозина интерпретираха като директно потвърждение на бременността.

Херцогинята е видяна за последно на 11 юли, когато се появи на финала на Европейското първенство по футбол с Уилям и техния син Джордж.

Тя също не публикува нищо в Instagram от 6 август, а когато се появи  снимка с един от оцелелите от Холокоста, но се смята, че тя е направена през януари тази година.

Тази година няма снимка от първия учебен ден на Джордж и Шарлот

Още по-мистериозен е факта, че миналата седмица бе началото на новата учебна година за принц Джордж и принцеса Шарлот.

В предишните години херцогът и херцогинята на Кеймбридж винаги отбелязаха събитието, като споделиха снимки от училището, но не и сега.

Мистерията идва две седмици след като беше разкрито, че двойката „обмисля” да се преместят от двореца Кенсингтън в Уиндзор, за да бъдат по-близо до кралицата, предават от perthnow.com.au.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар