Кейт Мидълтън бременна с четвърто? (Вижте как се издаде – Фото)

Кейт Мидълтън бременна с четвърто? (Вижте как се издаде – Фото)
3.4 (68%) 5 votes

Кейт Мидълтън бременна с четвърто дете, убедени са на Острова

Наскоро в официалната страница в Instagram на принц Уилям и Кейт Мидълтън се появиха нови снимки на двойката с трите им деца – 7-годишния принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния принц Луи. Семейството се снима заедно с известния британски натуралист Дейвид Атънбъро, който подари на херцога на Кеймбридж игрален филм за дивата природа.

Въпреки това, вниманието на феновете беше насочено към незначителна, но важна подробност. На една от снимките Кейт Мидълтън се усмихва на децата и държи корема си с ръце, както обикновено правят бременните жени. И всичко това на фона на слухове, че херцогинята на Кеймбридж отново е бременна.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс разгледа отблизо снимките и сподели своите идеи в интервю за Express. „Най-вероятно феновете на кралското семейство мислят така, защото това и желаят. В крайна сметка, те наистина искат четвърто дете в семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън – коментира Джеймс.

Кейт Мидълтън бременна

Снимка: Инстаграм

„Но все още има поне четири сигнала за езика на тялото, които показват, че херцогинята може да е бременна. Първо, това е ръка на корема. Знам, че това може да е характерен жест за Кейт, бременна или не, но тук тя слага ръка върху корема си в знак на полузащита.“

Експертът обърна внимание и на факта, че принц Уилям буквално „отразява“ позата и жестовете на жена си. „Ръката му също е по корема му, намеквайки за някои тайни новини. И Уилям, и Хари са правили този жест публично в миналото, когато съпругите им са били бременни.“

Изразът на лицето на херцога на Кеймбридж също може да е улика, казва Джуди. Тя отбеляза, че Уилям се усмихва сдържано, сякаш щастлив, но се опитва да го скрие.
„Кейт стои леко зад съпруга си и те се навеждат леко един към друг, намеквайки за близост и защита. Дори децата изглеждат развълнувани, сякаш вече знаят добрите новини“, продължи експертът.

Вярно, Джуди Джеймс все още подчертава, че това са само предположения. Може би децата са развълнувани от присъствието на Дейвид Атънбъро, който прилича на любезен Дядо Коледа, а Кейт Мидълтън просто позволява на децата да се наслаждават на компанията на страхотен човек и не може да сдържи емоциите си, пише slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар