Кейт Мидълтън: Боях се, че съм лоша майка (Вижте признанието й)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън признава най-големия си страх

Кейт Мидълтън се страхувала, че може да бъде лоша майка и съответно лош пример за нацията. Херцогинята на Кеймбридж сподели, че изпитвала ужас от идеята, че няма да се справи като родител. Съпругата на принц Уилям, подчерта важността на първите години от живота на детето си в подкаст, който беше пуснат в събота, с цел да насърчи грижата за децата и сподели с нас тревогите си от това да бъде родител.

Кейт, из. Хай Клуб

Кейт Мидълтън, снимка Хай Клуб

В интервю по повод кампанията й тя казва: „Започвах да поставям под въпрос собствените си решения и собственото мнение веднага след раждането. Подцених и промяната, която настъпи в живота ни след раждането на децата“ пише „Локално“.

Тя се опасявала, че каквото и да прави няма да е достатъчно добра майка, която децата й заслужават да имат. С тази цел в интервюто си споделя, че най-важното според нея за детето ни е да му отделяме нужното внимание и време.

До голяма степен Кейт дължи заслугата за това, което е постигнала днес на баба си. Тя споделя, че за способността й истински да се наслаждава на времето с близките си, може да благодари единствено на прекрасната си баба, която отделяла много време за тях, играла с тях, готвела и ги научила как да работят: „Голяма част от моя личен опит с баба ми и майка ми се опитвам да приложа при общуването с моите деца“, каза майката на три деца.

38-годишната Кейт създаде кампания, свързана с инициативата й „Щастливи деца, щастливи майки“, която тя поде. Идеята е тя да насърчи родителите да дават възможност на децата да прекарват повече време със семействата си. Мотивира ги да бъдат по-отдадени и да обръщат нужното внимание на децата си, което според нея много семейства имам като проблем.

Това е една от първите самостоятелни инициативи на Кейт.

Като член на кралското семейство тя се опитва да се самоизтъкне и да утвърди позицията си като бъдеща кралица. Точно заради това и тази кампания е от изключително голямо значение за нея.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар