Кейт и Уилям честват Деня на бащата (Вижте как отбелязаха празника – Уникални снимки)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям почетоха Деня на бащата, показаха се на снимки с техните татковци

Кейт и Уилям празнуваха вчера двоен празник. Освен рождения ден на херцога, те отбелязаха и Деня на бащата. Който се чества във Великобритания и в САЩ в третата неделя на месец юни и  съвпадна с личния празник на по-големия внук на кралицата.

По този двоен повод херцогът и херцогинята на Кеймбридж споделиха в социалната мрежа непубликувани до сега семейни кадри от личния си архив.

И ако точно в полунощ щастливата съпруга на принц Уилям го поздрави за 38-ия му рожден ден, по-късно Кейт отново актуализира акаунта в Инстаграм. Този път се появиха снимки на принца с неговия баща – основният претендент за британската корона и трона Уелския принц Чарлз, предават от elle.ru.

Трогателна снимка на баща и син в Инстаграм

На милото фото се вижда как най-големият син е гушнал баща си. А той е положил глава на рамото на Уилям – истинска семейна идилия. Не случайно принцът съжали,, че не можа на рождения си ден да бъде с любимия си татко.

Малката Кейт в скута на Майкъл Мидълтън
Снимка: Инстаграм

Другата снимка е на Кейт от детските й години. На трогателното фото се вижда как малката Кейт е седнала в скута на младия Майкъл Мидълтън и на лицата на двамата греят щастливи усмивки.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар