Кейт и Уилям унизиха Меган навръх рождения ден на Хари (Вижте как й показаха, че е никоя)

Кейт и Уилям унизиха Меган навръх рождения ден на Хари (Вижте как й показаха, че е никоя)
5 (100%) 3 votes

Посланието на херцозите на Кеймбридж към Хари нанесе обида на  Меган

Публикацията на Кейт и Уилям в Инстаграм по случай рождения ден на Хари крие символично послание. С което херцозите на Кеймбридж показаха какво мислят за съпругата му.

Кой би повярва, че една публикация в социалната мрежа с пожелания за щастлив рожден ден може да предизвика такава дискусия.

В навечерието на петнадесети септември членове на кралската фамилия написаха  добрите си  пожелания за херцога на Съсекс в официалните си акаунти в с мрежите – Хари стана на 36 години във вторник.

Само, че няколко подробности в посланието на Кейт и Уилям привлякоха вниманието. Всяка семейна снимка, която се появява в Instagram от името на кралските висши  членове внимателно е проверявана и гледана под лупа.

На първо място прави впечатление подбора на снимката, на която е фотографиран  Хари  как „бяга“ по време на спортно събитие от преди 3 години. Феновете приемат този кадър като явен намек, че по-малкият внук на Елизабет втора е решил да избяга зад граница от всички проблеми.

Това е снимката, с която Кейт и Уилям отбелязаха 36-ия рожден ден на Хари
Фото: Инстаграм

Но още повече се набива на очи, че Кейт и Уилям са избрали кадър за поздрав, на който Меган липсва. Това се смята за таен знак на херцозите, които обвиняват актрисата  за напускането на Хари от кралското семейство, предават от elle.ru.

Така те показват, че за тях американката ще си остане госпожа никоя, макар да тъжат за загубата на ексцентричния брат на Уилям, който се поведе по акъла на жена си.

Американец коментира в Инстаграм: „В началото бях толкова горд с Меган. Наистина мислех, че тя се е ангажирала да служи на Обединеното кралство като член на кралското семейство. Но тя реши, че не може да се справи, и манипулира Хари. Използва таблоидите като извинение. И сега двама близки братя са отчуждени, а на Великобритания липсва любимия  принц. Толкова съжалявам.“  

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар