Кейт и Уилям съживяват брака си с тайни срещи по баровете (Снимки)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям с тайни срещи по заведенията, съживяват брака си?

Кейт и Уилям си организират тайни срещи по заведения, за да съживят брака си. Любопитен кадър направиха папараците, след като кралската двойка бе изловена да напуска елитен бар в Нотинг Хил.

От години кралската двойка не е засичана да излиза на тайни вечери. Освен по официални събирания, двамата съпрузи предпочитат да си седят у дома, гледайки децата, а не да се забавляват соло някъде навън.;

Очевидно това се е променило.

За огромна изненада на мнозина, двамата се появиха в елитен клуб в Нотинг Хил и явно са си прекарали доста добре. Официално, клубът е бил нает за годишнините партита на служителите от двореца Кенсингтън, но се оказа, че нещата са малко по-различни.

Въпросната вечер никой от двамата не искаше да е в светлините на прожекторите. А Кейт за първи път от години се опитваше да се скрие в колата, докато бързаха за дома си.

Интересен факт е също така, че двамата съпрузи не са единствените, които са били на тайно парти. Смята се, че Меган и Хари също са били на частен купон, но са се измъкнали доста по-рано от венчавката.

Според някои, причината Кейт и Уилям да ходят по заведения, е, за да съживят брака си.

„За тях това си е голямо забавление, дори и да са били в клуб нает за партито на техните служители. Можеха да дадат прием и другаде, например в Кенсингтън. Вместо това избраха да излязат тайно и да се забавляват, като в първите дни от връзката си“.

Кейт и Уилям изненадаха с тайни срещи по баровете

Кейт и Уилям изненадаха с тайни срещи по баровете

Двамата съпрузи имаха доста трудна година. Февруари принц Уилям отиде на соло ваканция в Швейцария, а Кейт побесня. Двамата доста време бяха хладни един към друг, докато не се разбра, че ще стават отново родители. Явно обаче третото бебе не е било достатъчно, за да съживят тръпката помежду си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар