Кейт и Уилям с първа семейна фотосесия след раждането на принц Луи (Непоказвани снимки)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям с първа семейна фотосесия след раждането на принц Луи

Кейт и Уилям участваха в първа семейна фотосесия след раждането на принц Луи. Кралската двойка сподели снимки от кръщенето, както и от семейната среща след това. Кадрите бяха традиционни — приемът се състоя в Кларънс хаус, резиденцията на принц Чарлз и Камила. Гордите баба и дядо дадоха следобедна почерпка за кръстниците и семейството, а освен това се снимаха за семейния албум. Фотограф на официалната фотосесия бе Мат Холиуок, а не Алекс Любомирски или Марио Тестино, който съветваше Кейт за нейното лично фотографско хоби.

Няма съмнение, че третото бебе е било най-желано за Кейт, която буквално не може да му се нарадва. Дукесата е толкова щастлива с малчугана, колкото не сме я виждали нито с Джордж, нито с Шарлот. Приятелите й признават, че малкият наистина е благословия за нея. Бременността й е била по-лека от първите две, освен това бебето е било и своеобразния подарък за помирение от страна на Уилям. Затова и младата майка не може да спре да му се радва.

Щастливото семейство позира с трите си деца, а след това и с бабите и дядовците. Впечатление прави, че кралица Елизабет този път не дойде нито на кръщенката, нито на приема след това. Кралицата не се е появявала на семеен ангажимент от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. А и за зла участ, по същото време се подготвяше за срещата с Доналд Тръмп.

Който яко се изложи пред нея, между другото.

Кейт и Уилям с първа официална фотосесия с децата сн. Instagram/Kensingtonroyal

Кейт и Уилям с първа официална фотосесия с децата Снимки Instagram/Кенсингтън палас

За разлика от по-големите си брат и сестра, принц Луипочти не е показван пред обществото. Малчуганът не получава официални фотосесии, майка му не го развежда по официални събития и е изцяло отдадена на него. По всичко изглежда, че той ще бъде и най-глезеният внук във фамилията, тъй като е най-малкия в семейството. И очевидно най-обичаният от всички.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар