Кейт и Уилям пестят и от дрехите за децата (Вижте как Луи износва дрехите на Джордж – Снимки)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям пестят от дрехи на децата, Луи износва дрехите на Джордж

Никакви екстравагантни разходи не си позволяват Кейт и Уилям. Двойката показва невероятно спестовен характер, не само по отношение на пътуванията, но и на начина си на живот. Дори в грижите за децата си двамата не прекаляват. И вместо да харчат за скъпи дрехи на наследниците си, те предпочитат децата да си износват дрехите едни на други.

Това стана ясно и от една от последните снимки, които принц Чарлз публикува. На кадъра той позира с внука си – принц Луи и така го поздрави за рождения му ден. Милият кадър трогна британците, но предизвика и доста коментари. На снимките се видя и друго – че малчуганът носи същите червени панталонки и риза, които принц Джордж носеше на неговите години.

Сладурският тоалет бе любим на майка му и тя често обличаше по-големия си син с него. Джордж го носеше дори и за кръщенето на сестра си – принцеса Шарлот. Е, към днешна дата костюмът е износван от малкият Луи, който обаче не е единственият, станал обект на семейните икономии. По-голямата му сестра също носеше някои от дрехите на брат си, тъй като майка й не смяташе за нужно да я облича в нови и скъпи дрехи, които само след седмици ще са й малки.

И въпреки че бяха критикувани, че са скъперници, много родители подкрепиха Кейт и Уилям. Според тях двойката е постъпила правилно, тъй като не харчат излишни пари за гардероба на наследниците си. Самата Кейт признава, че е решила практично проблема. „Те растат толкова бързо. Само за няколко седмици дрехите им умаляват“, споделила мнението си херцогинята.

Кейт и Уилям пестят и от дрехи на децата сн. Инстаграм

Кейт и Уилям пестят и от дрехи на децата сн. Инстаграм

Отделно от това, семейството ежедневно получава стотици подаръци, включително и дрехи за децата. По-голяма част от тях даряват, но някои все пак остават в семейството. И се износват от двамата братя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар