Кейт и Уилям не уважили раждането на Арчи заради Меган: Държеше се като примадона! (Още разкрития)

Кейт и Уилям не уважили раждането на Арчи заради Меган: Държеше се като примадона! (Още разкрития)
4 (80%) 7 votes

Очевидно Кейт и Уилям са имали добра причина да отсвирят раждането на Арчи

В основата на интригата, разбира се, пак е Меган Маркъл. Херцозите на Кеймридж доста са се поядосали, тъй като номерата на херцогинята на Съсекс нямат край. Дори когато става дума за собственото ѝ дете. В поредната книга за кралското семейство – Battle of Brothers, историкът Робърт Лейси се спира върху деня, в който се ражда поредният наследник в двора. Оказва се, че Арчи се появява сутринта на 6. май 2019 г., а само няколко часа по-късно майка му се прибира у дома.

Номерът в случая обаче е, че Меган инструктира прессекретариата си да разпространи новината за раждането едва следобед, при това така, че сякаш процесът току-що е започнал. На практика херцогинята на Съсекс успява да изманипулира обществото, че ражда, докато вече съвсем спокойно се наслаждава на детето си вкъщи. Цели осем часа делят реалната ситуация от представената в медиите.

Именно този трик успява хубаво да раздразни Уилям и Кейт. Решението на снаха им да изманипулира историята всъщност се възприемат от най-близките ѝ като елементарни игрички на примадона. И наистина, не е особено похвално скриването на истината от обществото, още повече че цяла Великобритания се вълнува за предстоящото раждане.

Цяла седмица е нужна на херцозите на Кеймридж, за да преодолеят възмущението си и да посетят първородния наследник на Хари. Какво са си казали при първата среща, засега остава загадка. Показателно е обаче закъснението и неуважението, което проявяват двамата към малкия Арчи. На всичкото отгоре те демонстративно не водят собствените си деца на посещение при новороденото, коментира още tialoto.bg. Показателно е отношението им в случая, защото Меган Маркъл за пореден път доказва както неуважението си към семейството, така и липсата на доверие в народа на Англия. Когато фактите говорят, дори Уилям и Кейт са способни да мълчат.

Меган Маркъл за пореден път подразни Уилям и Кейт

Меган Маркъл за пореден път подразни Уилям и Кейт
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар