Кейт и Уилям най-после се помириха с Меган (Вижте колко са си близки)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям най-накрая се помириха с Меган

Седмици преди раждането на най-новото кралско бебе, Кейт и Уилям правят всичко, за да покажат, че няма драма между тях и Меган Маркъл. Последните слухове гласяха, че херцогът на Кейбридж побеснял заради звездното бебешко парти на снаха му. Дори нещо повече, след пристигането й от САЩ е имало грандиозен скандал, по време на който той й напомнил, че трябва да се държи като кралска особа, а не като филмова звезда.

Напрежението между двете двойки е още от миналата година, но докато Меган и Кейт решиха да си подадат ръце и да се помирят, то Уилям явно не бе толкова склонен да прости „прегрешенията“ на херцогинята на Съсекс.

„Той от самото начало не беше съвсем съгласен за този брак, но подкрепи брат си. Сега действията на Меган го карат да се замисли, дали не е сбъркал“, подхвърлят от обкръжението им Кенсингтън палас.

На принца му писнало цялото семейство да се изправя пред атаките на роднините на Меган. Освен това се дразнел и на поведението й да се държи като филмова звезда. Именно това накарало Уилям толкова да се ядоса. След пътуването й до Ню Йорк обаче херцогинята се държи повече от примерно. Тя внимателно съблюдава протокола и се старае да не привлича твърде много внимание към себе си. А освен това се опитва да докаже на всички, че няма никакъв конфликт между нея и Кейт Мидълтън. Приятелските целувки, които тримата си размениха в църквата вчера сутринта, накараха мнозина най-после да повярват, че със семейните драми е свършено.

Кейт и Уилям се помириха с Меган Маркъл сн. You Tube

Кейт и Уилям се помириха с Меган Маркъл сн. You Tube

В действителност, двете двойки изглеждаха по-скоро принудени да се помирят, отколкото наистина да си простили. Всички видяха изражението на Кейт, когато се обърна с гръб към Меган, а и Уилям не изглеждаше особено щастлив. Във всички случаи обаче фамилията се събра, за да защити по-малката снаха от слуховете. И каквито и проблеми да имат те остават скрити.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар