Кейт и Уилям забравиха за бебето на Меган и Хари (Били твърде заети, за да го видят)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям твърде заети за бебето на Меган и Хари

Кейт и Уилям направо забравиха за бебето на Меган и Хари. Кралската двойка бе една от първите, които поздравиха младото семейство с раждането на детето. Трябваше да минат обаче почти 10 дни, преди да решат да се видят с племенника си.

Кейт лаконично спомена, че двамата с Уилям са много щастливи, че имат племенник. Двойката, освен това сподели, че ще изчака духовете да поутихнат, преди да се срещнат с бебето.

Явно лудницата около новия малчуган във фамилията е била твърде голяма, тъй като им се наложи да чакат почти 10, за да го зърнат. И то при положение, че принц Чарлз, кралицата и дори лелите на Меган и Харивече го посетиха. По-големите сестри на Даяна – лейди Джейн и лейди Сара също се срещнаха с новото кралско бебе. Принц Чарлз и Камила засега не са видели бебето, тъй като са извън страната, но нямат търпение да го зърнат.

Междувременно Кейт и Уилям организираха обеди за бедни, благотворителни инициативи, садиха дървета и откриваха училища и социални центрове. Пред пресата и двамата изразиха огромния си възторг от раждането на племенника си, но никак не бързаха да го видят, пише „Дейли мейл“.

Източници от двореца обаче разкриват, че самите Меган и Хари са ограничили посещенията, докато не се възстановят малко от раждането. След като го показаха за три минути пред пресата миналата сряда и за две минути на кралицата, двойката почти не е приемала посетители първата седмица. Въпреки това те намерили време, за да го покажат на сестрите на Даяна, които според Меган заемат специално място в живота на Хари.

Кейт и Уилям твърде заети за бебето на Меган и Хари сн. Инстаграм

Кейт и Уилям твърде заети за бебето на Меган и Хари сн. Инстаграм

„Те просто искаха първите дни да прекарат сами с бебето, без никой друг. Кейт и Уилям уважиха желанието им. А и програмата им беше изключително натоварена за частни визити“, твърдят неофициално кралски чиновници пред британските медии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар