Кейт и Уилям едва изтърпяха кръщенето на Арчи (Вижте как провалиха церемонията – Снимки)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям едва не провалиха кръщенето на малкия Арчи

Кейт и Уилям едва не провалиха кръщенето на малкия Арчи. Кралската двойка имаше доста интересни изражения на снимките, които бяха публикувани от двореца. Феновете дори се питаха дали двамата са яли нещо неприятно, или им е била крайно неприятна цялата церемония и необходимостта да присъстват на кръщенето.

На всички им направи впечатление, че Кейт и Уилям бяха изключително дистанцирани на снимката. Самата Меган се бе дръпнала в единия край на дивана, в очевиден опит да избяга от тях. Уилям стоеше най-далеч и от брат си, застанал настрани и от лелите си — лейди Джейн и лейди Сара. Присъствието на сестрите на Даяна на официалните снимки, бе определено като много мил знак от страна на Хари. Но също така, очевидно сконфузи Чарлз и Камила.

Иначе в близък план ясно се вижда, че Уилям едва издържа да не се разсмее. Херцогът на Кеймбридж отдавна знае как се позира за снимки. На кадъра от кръщенката обаче изглежда, все едно е готов всеки момент да се разхили, като остава загадка каква е шегата, която едва не проваля кадъра, пише „Дейли мейл“.

Кейт от друга страна изглежда точно като ученичка. Херцогинята е седнала и позира за снимка, все едно с нетърпение очаква да приключат снимките за някой годишник. „Сякаш се кани да избяга всеки момент“, отбелязват потребители в Туитър. И дори сравняват кръщенето на малкия Луи с това на Арчи, откривайки, че май херцозите не са били особено щастливи да присъстват на церемонията.

Кейт и Уилям на кръщенето на Арчи сн. Инстаграм

Кейт и Уилям на кръщенето на Арчи сн. Инстаграм

Междувременно специално внимание бе обърнато на дистанцията между двамата братя. Прави впечатление, че Кейт и Уилям изглеждат сякаш встрани от всичко — дистанцирани от цялата церемония. От друга страна Меган и Хари явно все повече разчитат на подкрепа от Чарлз и Камила. И явно пропастта между двамата братя с времето съвсем се е задълбочила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар