Кейт и Уилям по-влюбени от всякога на 10-та годишнина от сватбата си (Вижте как отбелязаха празника – Нови снимки)

Гласувайте за статията

Херцозите на Кеймбридж отбелязаха оловната си сватба с нови портрети в навечерието на празника

Кейт и Уилям трогнаха с нови снимки в навечерието на 10-годишнината си от сватбата. Херцозите на Кеймбридж изглеждат на зашеметяващите фотоси толкова влюбени, както на самата сватба преди толкова много години. На единия кадър Катрин и херцогът се усмихват, а на другия се гледат в очите.

Новите снимки на херцозите са дело на Крис Флойд, направени са в двореца Кенсингтън през седмицата

За  десет години съпрузите достатъчно са се опознали и дори са се заобичали още повече. Техният годеж бе през октомври 2010 г по време на ваканцията им в Кения. А сватбената церемония се състоя през април 2011 г в Уестминстъркото абатство.

И днес са влюбени като на сватбата

Пищната венчавка на внука на кралицата и неговата красива избраница бе гледана с интерес от целия свят – 26 млн британци и 300 милиона други хора следиха по телевизията булката и младоженеца. Рядко се случва  да се види на живо сватбата на истински принц и неговата невяста в приказна рокля на Александър Маккуин.

В последствие Кей и Уилям станаха родители на 3 деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. С които скрепиха и без друго щастливия си брак.

Тайната на трайната им връзка може би се дължи на факта, че двамата станаха приятели много преди да започнат любовен роман. Межди тях винаги е имало много разбирателство и дълбоко приятелство, твърди кралският експерт Кейти Никол, според която това поставя основата да се изгради много здрав брак и допълва: „Те са много щастливи заедно, а Уилям й е благодарен, че има партньор, на когото може да разчита”, предават от ok.co.uk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар