Кейт и Меган в нов сблъсък коя е по-блестяща (Херцогинята засенчи снаха си с розови диаманти)

Кейт и Меган в нов сблъсък коя е по-блестяща (Херцогинята засенчи снаха си с розови диаманти)
2 (40%) 1 vote

Кейт и Меган в нов сблъсък, коя е по-блестяща

Кейт и Меган продължават да мерят сили и влияние в двореца. Двете херцогини обаче използват модата и популярността си, за да покажат, коя е по-успяла от другата. Съревнованието между двете изглеждаше забравено по Коледа. В действителност обаче двете дами мерят сили и мощ постоянно.

Преди ден Меган се появи в края на бременността си в бял тоалет за вечер в музея по естествени науки в Лондон. Тя прикова вниманието не само с ефектната си поява, но и с факта, че държи високо вдигната главата си, напук на отношението и поредните скандали, в които я забъркаха любимите й роднини.

Ден по-късно Кейт също се появи пред камерите. Херцогинята на Кеймбридж направо блестеше на благотворителна галавечер за училища за ментално здраве. Кейт носеше рокля на Оскар де ла Рента и впечатляващи обеци от розови диаманти. Никой обаче не се поинтересува от цената на тоалета – бъдещата кралица на Англия не трябва да жали средства, за да изглежда перфектно.

Въпреки че за разлика от снаха си, Кейт го прави и въпреки всичко изглежда идеално.

Херцогинята на Кеймбридж демонстрира и отличен вкус, показвайки, че се интересува искрено от проблемите на родителите на деца с ментални проблеми. От години Кейт води кампания за подобряване на душевното здраве. И дори накара съпруга и девер си да се включат в нея. В документален филм Хари говори за проблемите си след смъртта на Даяна, а Уилям за трудностите и предизвикателствата, с които е трябвало да се бори като бъдещ крал на Англия.

Кейт засенчи Меган с тоалет сн. Инстаграм

Кейт засенчи Меган с тоалет сн. Инстаграм

Меган от своя страна тепърва се опитва да се впише в семейството, но изглежда не й се отдава толкова лесно. Изолирана от Кейт и Уилям, дори и подкрепата на кралицата и принц Чарлз не се оказа достатъчна за нея. Освен това семейството й не спира да прави всичко, за да съсипе доброто й име. Нищо чудно, че Кейт печели по точки   в последните дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар