Кейт и Меган в публична война за популярност (+ Бременна ли е наистина съпругата на принц Уилям?)

Гласувайте за статията

Кейт и Меган продължават войната за популярност, разкри се и бременна ли е съпругата на принц Уилям

Кейт и Меган продължават да водят война за популярност. Двете дами се съревновават от сватбата на принц Хари насам. И докато Кейт толерантно отстъпи водещата роля на снаха си, макар и временно, то Меган не изглежда да има намерение да й връща жеста.

Още с официалното си завръщане пред обществото, съпругата на принц Хари се постара да привлече внимание. А дни след това отпраши на светска сватба в Рим, където се събраха някои от най-известните личности не само в Холивуд, но и в цял свят.

Меган не пропусна да се впусне във вихъра на събитията — седна на една маса с Иванка Тръмп, Кейти Пери, Карли Клос, както и куп други звезди. На събитието присъстваха още принцесите Йожени и Беатрис, като се предполага, че дизайнерката Миша Нун е поканила и още известни личности.

По-интересното обаче е, че Кейт също не седи със скръстени ръце. Първият учебен ден на малката принцеса Шарлот се превърна в национален празник. А след това пресата дни наред имаше и други теми за разговор.

Кейт продължава с активната си обществена дейност, но се родиха и слухове, че май очаква четвърто дете. Повод за спекулациите стана факта, че на първия учебен на двете си деца, Кейт беше с нова прическа. А тя винаги променя цвета на косата си, когато е бременна.

Освен това херцогинята е отменила голяма част от обществените си ангажименти през зимните месеци. Това накара мнозина да предположат, че май наистина е бременна. Засега двамата с Уилям мълчат по темата, но едно е сигурно — спекулациите около тях работят доста за популярността й.

Кейт и Меган във война за популярност сн. Инстаграм

Кейт и Меган във война за популярност сн. Инстаграм

Иначе съпругата на принц Уилям продължава да възхищава с почти перфектно поведение. Тя не пътува със скъпи самолети, грижи се всеотдайно за децата си и изпълнява с достойнство кралските си задължения. Но дали това ще й помогне да засенчи Меган?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар