Кейт и Меган все така смразени на партито на кралицата (Двете дори не се поглеждат)

Гласувайте за статията

Кейт и Меган все така смразени на кралското парти

Кейт и Меган остават смразени, въпреки опитите на двореца да тушират всички слухове за проблеми помежду им. Двете херцогини се появиха на партито на кралицата в чест на принц Чарлз, но въпреки усмивките, напрежението между „златната четворка“ бе видимо.

Принцесите дори не се погледнаха по време на приема, нито пък размениха и дума. Принц Уилям и принц Хари, които винаги са били много близки, също дори не се поглеждаха. Разделението стана още по-видимо, когато Уилям и Кейт седнаха от едната страна на кралицата, а Меган и Хари бяха настанени от другия край на Камила. И въпреки че разпределението им очевидно бе по старшинство, факт е, че херцозите на Съсекс явно са в изолация.

Легенди се носят за студените отношения между „златната четворка“, но се смята, че в основата на проблема е прекалената екстравагантност на Меган и поддръжката, която Хари й оказва. Звездното парти, което принцесата си организира в Ню Йорк по случай раждането на бебето също стана повод за дрязги. И причината не бе, че Меган се е забавлявала с богатите си приятели, а по-скоро, че е позволила да я видят с тях.

И докато съпругата на принц Хари полага огромни усилия да е винаги под прожекторите, то бъдещата кралица на Англия явно се радва, че е останала в сянка. За разлика от снаха си, Кейт цени високо личния си живот. И прави всичко, за да се запази поне част от свободата си, колкото и да й е трудно това.

Кейт и Меган все така смразени сн. You Tube

Кейт и Меган все така смразени сн. You Tube

„Всички ги виждаха като едно голямо и щастливо семейство, но бързо стана ясно, че те никога няма да бъдат такова. Меган и Кейт са прекалено различни, имат различно възпитание. Да, опитаха и видяха, че няма да се получи. И вместо да разиграват театър пред хората, поне са откровени“, коментират още придворни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар