Кейти Холмс в ужас за дъщеря си: Сциентолозите може да ми вземат Сури! (Още за драмата)

Кейти Холмс в ужас за дъщеря си, заради сциентолозите

Холивудската актриса Кейти Холмс преживява истински кошмар. Звездата от „Кръгът на Доусън“ е в ужас, че сциентолозите могат да вземат дъщеря й Сури. Въпреки че още преди години Кейти получи пълни права върху детето си, тя все още се страхува, че някой може да й отнеме дъщеричката.

„Кейти и Сури са неразделни. Винаги са заедно. Кейти нито веднъж не е позволила на дъщеря си да ходи някъде сама“, споделя източник, близък до актрисата.

Приятелят на звездата, освен това разкрива, че Кейти не позволява на Сури да ходи никъде сама, тъй като сциентолозите постоянно я следят. И тя се страхува, че Том и неговите приближени може да направят опит да отвлекат Сури или да я приобщят към тяхната общност. Това била и другата причина, майката на детето да държи актьора по-далеч от нея. Защото се страхува, че може да я въвлече в сектата. Още повече, че той самият напоследък доста открито афишира връзката си с друга звездна сциентоложка и дори се говори за брак.

Том е от висшите членове на църквата, затова и очите на организацията Сури е нещо като месия. В историята се намеси дори сциентоложката и известна актриса Лия Ремини, която наскоро сподели, че Том сериозно обмислял да си вземе обратно дъщерята от Кейти.

Пред „Ню Йорк поуст“ актрисата разказала, че е много вероятно Том да отвлече Сури, когато тя навърши 15 години през идния април. А това хвърляло в ужас Кейти.

Сциентолозите са известни с това, че вярват, че човек е безсмъртно същество, а Том е един от най-големите им застъпници. Актьорът дори влезе няколко пъти в конфликт с колегите си, които мислеха по по-различен начин от него.

Кейти Холмс в паника за Сури сн. Инстаграм
Кейти Холмс в паника за Сури сн. Инстаграм

Дали Круз ще постигне целта си? Предстои да видим, при това съвсем скоро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.