Кейти Холмс пак жертва на изневяра (Новият й я мамел от месеци с 20-годишна)

Гласувайте за статията

Кейти Холмс пак жертва на изневяра, новият й я мамел с 20-годишна

След шест години връзка с Джейми Фокс Кейти Холмс отново е сама. Актрисата и бивша съпруга на Том Круз би шута на гаджето си, тъй като поддържал връзка с 20-годишна танцьорка. Двойката от няколко месеца е разделена, а когато я попитали за Джейми, Кейти заявила „Той е зает с кариерата си, предполагам“. Така актрисата от „Батман: Началото“ неволно се издаде, че са скъсали.

Приятели на Кейти споделят, че раздялата е инициирана от нея, пише „US Magazine“. Оказа се още, че актрисата е била жертва на системни изневери от страна на гаджето си.

Още преди година той започнал да поддържа отношения с танцьорката Села Вейв. Смята се, че тя е новата му приятелка, тъй като преди дни бяха забелязани да излизат заедно от нощен клуб. А преди това тя многократно споделяше снимки с него.

Официално, Джейми Фокс продуцира младата звезда и й помага да пробие в Холивуд. Но неофициално се твърди, че е прехвърлил интереса си към нея.

Кейти Холмс е бивша съпруга на актьора Том Круз. Тя започва връзка с Фокс малко след развода с Том преди шест години. Двамата обаче отношенията си в тайна повече от 4 години, преди през 2016 най-после да разкрият, че са заедно. Кейти признава, че е щастлива с него след развода си и дори намекваше за брак.

Последните месеци обаче той станал дистанциран и се фокусирал основно върху работата и пътуванията си. В крайна сметка актрисата научила, че поддържа твърде близки отношения с младата звезда, която продуцира и поискала да се разделят. Засега никой от двамата не е коментирал официално раздялата им.

Кейти Холмс жертва на изневяра, заряза гаджето сн. Интернет

Кейти Холмс жертва на изневяра, заряза гаджето сн. Интернет

Но приятелите им са категорични, че те не се срещат от месеци и няма шанс да се съберат. В момента актрисата се е посветила изцяло на дъщеря си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар