Кая Гербер и Синди Крауфорд като две капки вода (Кои други звезди са копия на майките си?)

Гласувайте за статията

Кая Гербер одра кожата на Синди, вижте още звездни майки и дъщери, които си приличат

Когато Кая Гербер и Синди Крауфорд позират заедно на червения килим няма как да се отървем от усещането, че виждаме двоен образ.

Кая Гербер и Синди Крауфорд
Снимка: Инстграм

Приликата между майка и дъщеря веднага се набива на очи. Самата Синди в интервю казва: „Гледам Кая и си мисля, че има моята кожа, същите крака и коса.”

Няма как да не сме съгласни с нейното твърдение!

Деми Мур и Румър Уилис
Снимка: Инстагран

Деми Мур и дъщеря й Румър Уилис също са като две капки вода. Когато двете публикуват снимки в инстаграм, феновете са категорични, че са клонинги една на друга. Румър е същата каквато бе Деми на по-млади години.

Мерил Стрий с две ит дъщеритв си – Грейс и Мами
Снимка: spletnik.ru

Мерил Стрийп може да се похвали не с едно, а с две свои копия. Това са дъщерите й Грейс и Мами. Те наследиха от филмовата икона не само нейната външност, но и страстта към актьорското майсторство. Няма как да не забележим, че имат същия леко гърбав нос, порцелановата кожа и светло кафявата коса.

Мадона с Лурдес Леон
Снимка: spletnik.ru

Мадона и дъщеря й Лурдес също много си приличат. Лурдес Леон е досущ същата като известната си майка. Има нейните големи очи, миниатюрен нос, любов към танците и самоизявата. Самата поп звезда смята, че дъщеря й е много по-ефектна и талантлива от нея.

Лили Роуз Деп и Ванеса Паради
Снимка: spletnik.ru

Лили Роуз Деп повтаря съдбата на Ванеса Паради. Майка й стана известна, след като през 1990 г се снима за Шанел. Нейната щерка Лили-Роуз, родена от връзката й с Джони Деп стана любимка на Карл Лагерфелд и през 2016 бе обявена за лице на рекламната кампания на парфюма № 5 L’Eau Chanel, предават от spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар