Кахраман от „Част от мен“ с първо бебе в живота (Вижте наследника на Йозджан Дениз)

Кахраман от „Част от мен“ с първо бебе

Йозджан Дениз стана баща за първи път. Кахраман от „Част от мен“, най-накрая стана родител и в живота. Последните новини около актьора са, че той и съпругата му само преди дни са станали родители.

Както е известно, звездата от сериала чака доста дълго преди да се сдобие с дете. Самият той признава, че ако не е била любимата му Фейза, не би приел, че някога ще има семейство.

„Когато работата поглъща цялото ти време и ежедневие, децата някак остават на заден план. Не вярвах, че ще се оженя. А още по-малко, че ще имам и дете. Но Фейза определено успя да ме изненада“, споделя актьорът.

Връзката им е бурна, емоционална и много наситена. Двамата се срещат на парти и актьорът хлътва до уши. Малко след това той успя да омае депутатската дъщеря и двамата се венчаха. Много бременната Фейза се омъжи в черна рокля, а събитието се състоя в тесен кръг.

Раждането на бебето обаче бе горчиво-сладък момент за актьора. В същата болница, където роди жена му, се лекува и баща му. Звездата настоя да запознае дядо и внук, веднага след раждането. Самият той сподели, че баща му е болен от рак и се лекува в същата болница, където изплака и малкият наследник.

По-големия брат на актьора сподели подробности от събитията. „Беше много емоционален момент за него. И много труден. Състоянието на нашия баща постоянно се влошава, а той го преживява доста тежко. В същото време му се роди син, който го направи неописуемо щастлив. Да се справя и с двете беше доста вълнуващо“, разкриват Еркан Дениз.

Първо бебе за Кахраман от "Част от мен" колаж : Клюки.нет
Първо бебе за Кахраман от „Част от мен“ колаж : Клюки.нет

Що се отнася до съпругата му, тя е повече от добре. Двамата дори споделиха кадър от първата среща между баща и син — две преплетени ръце.

сн. Инстаграм

Актьорът сподели пред медиите, че за него това е един от най-прекрасните моменти. И се радва, че е успял да го сподели със семейството си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.