Кахраман от „Част от мен“ се развежда заради изневяра (Подробности)

Гласувайте за статията

Кахраман от „Част от мен“ се развежда заради изневяра, 15 месеца след сватбата

Йозджан Дениз, по-познат като Кахраман от „Част от мен“, се развежда заради изневяра. Известният актьор още преди няколко месеца обяви, че слага край на брака си. Като причина за развода негови приятели посочиха прахосничеството на съпругата му. Малко след това актьорът обаче се върна при 20-годишната Фейза и дори пусна снимка в Инстаграм, под която написа „Дали това е достатъчно ясно?“. С което намекна, че слуховете за раздялата им са силно преувеличени, пише vistina.com.mk.

Турските медии обаче все пак се сдобили с доказателства, че бракът между Кахраман и Фейза Актан се разпада. Двойката е подала молба за развод, а ход на делото вече е даден. Оказва се обаче, че причината за раздялата не са големите разходи на съпругата, а навикът на актьора да флиртува с по-млади жени, което силно дразнело жена му.

Йозджан Дениз и Фейза Актан се ожениха преди 15 месеца, на интимна сватбена церемония. Младоженката тогава избра да носи черна рокля, за да скрие факта, че е в много напреднала бременност. Скоро след това се роди и първородният им син. Съпрузите се преместиха в луксозно имение в Истанбул, с изглед към Черно море.

За съжаление семейната идилия не продължи дълго и младоженците не изкараха и година заедно, когато се появиха слухове за раздяла. Приятели на актьора дори твърдяха, че той е напуснал жена си, защото разбрал, че е с него единствено заради парите. Скоро след това актьорът се върна при съпругата си и дори сподели снимка в социалните мрежи, с която заяви, че са отново заедно. Очевидно семейното щастие не е продължило дълго.

Изневяра развежда Кахраман от "Част от мен" сн. колаж: Фейсбук

Изневяра развежда Кахраман от „Част от мен“ сн. колаж: Фейсбук

В момента двамата са в процес на развод, като причината е изневяра от страна на Дениз. По всяка вероятност съда ще определи и условията за попечителство над сина им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар