Катя на Чочо Попйорданов съвсем заприлича на него (Вижте порасналата щерка на актьора – Снимки)

Гласувайте за статията

Дъщерята на актьора колкото по-расте, толкова повече прилича на него

Жената на Чочо Попйорданов е уверена, че прераждането съществува. Като майка на осиновената им дъщеря Екатерина, вижда в нея как от ден на ден тя все повече започва да прилича на починалия си баща.

Въпреки, че Катя не успя да получи бащина ласка, тъй като Чочо загина внезапно  само няколко месеца преди да вземат детето вкъщи, малката много го обича, говори за него и проявява  същия актьорски талант.

Порасналата дъщеря на Чочо Попйорданов има същата усмивка като актьора
Снимки: Ретро

Момиченцето е ученичка и има много приятелки. Но най-близка й е София, която е дъщеря на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева. Двете поддържат близки отношения досущ като бащите си, които приживе бяха големи приятели.

Майка й Даниела, която е инженер се грижи за нея  и дава всичко от себе си на дъщеря й нищо да не липсва. Заведе я няколко пъти на море, единия от които споделиха ваканцията си с Алекс и дъщеря й.

Усмивката на Екатерина е същата като на актьора,макар да не й е биологичен баща. А артистичните си  наклонности детето показа още в детската градина. Тогава тя участва в емблематичната постановка „Хъшове”, в която татко й играеше.

За съжаление малката носи фамилията на Даниела. Вдовицата на Чочо се бори години наред дъщеря й да вземе презимето и фамилията на баща си. Но по закон това се оказа невъзможно.

Снимки: Ретро

Детето, което е осиновено е записано като Екатерина Даниелова Мирчева, защото Чочо, въпреки, че бе одобрен за осиновител си отиде дни, преди Катя да прекрачи прага на дома му.

Даниела и актьора нямаха брак,  тя получи цялото попечителство над Катя, но наследничката на Чочо не може да носи неговата фамилия, предават от „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар