Катя на Тодор Славков стана манекенка (Малката покори червения килим)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Тодор Славков тръгна по стъпките на леля си Жени Живкова, малката ще покори света на модата

Катя, дъщерята на Тодор Славков стана манекенка. Десетгодишната наследничка на баба си Людмила Живкова мечтае да покори света на модата. Въпреки крехката си възраст девойката вече е истинска звезда.

Госпожицата признава, че се е запалила по модата от Жени Живкова и не по-малко от красивата си братовчедка Андреа Стефанова. Малката има добрия пример и мечтае да стане топ дизайнер. Точно каквато е леля Жени. Затова кариерата й започва от модния подиум.

Катя е наясно, че пътят ще е дълъг и труден, но от малка мечтае да прави красиви дрехи. Все пак това не е единственото желание на тийнейджърката. Ако не й се получи с дизайнерството момиченцето ще учи за актриса.

Катя Славкова е одрала кожата на прочутата си баба Людмила, въпреки, че не е кръстена на нея. Но определено е много по-красива и е наследила интелигентността й и най-вече големите й амбиции.

Дъщерята на Малък Тошко си има любими актьори. От дамите най-много харесва Нина Добрев и иска да е като нея талантлива и красива. А от мъжете любимец й е Брад Пит, предават от hotarena.net.

Не само Катя се изяви на червения килим. Дъщерята на Жени Живкова очарователната Андреа Стефанова откри ревюто на майка си. Тя успя да изненада цялото съзвездие от ВИП дами, което се бе събрало с нова визия. Андреа събра погледите не само с тяло, а и с изрусените си коси. Тя показа няколко собствени модела от новата си колекция.

Жени Живкова с дъщеря си Андреа

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар