Катя Роуз отвя Тамара Георгиева с тяло (Свекървата на Мис България разбива с визия – Снимки по бански)

Гласувайте за статията

Катя Роуз изглежда зашеметяващо по бански

Катя Роуз отвя кандидат-снахата си с визия

Катя Роуз отвя Тамара Георгиева с тяло. Кандидат-свекървата на скандалната Мис България 2017 се фука с тяло, на което могат да завидят много млади момичета.

Докато цялата страна оплюва избора на Тамара за Мис България, свекърва й, бизнес дамата Катя изумява със стегнато и секси тяло. Въпреки, че е няколко години по-възрастна от Тамара, Катя може да я измести по красота в конкурсите.

Роуз отпразнува новогодишните празници на остров Бали. От там бизнес дамата не спираше да качва снимки по бански, на които десетки жени биха завидели. Катя Роуз е носителка на престижната награда Мисис България 2011 и Мисис Европа 2012.

Катя РоузНикой не би предположил, че амбициозната родопчанка има голям син, ако името й не бе забъркано в скандала с купената титла на Тамара. Клюката носи, че Катя спазарила короната за гаджето на Стивън срещу 25 бона.

Докато Катя е на Бали, Тамара почива на Банско. Зли езици говорят, че двете не са в добри отношения, макар че усилено демонстрират близост, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар